Sovita mattoa

Oikein kokoisen maton valinta ja sen hahmottaminen voi olla vaikeaa. Halusimme auttaa maton koon valinnassa ja tuoda mittanauhan kaveriksi virtuaalisen tavan maton sovittamiseen ja sen koon hahmottamiseen.

Alla olevalla 3D-mallilla pystyt sovittamaan mittatilausmaton kokovaihtoehtoja kotiisi. Ensiksi näet 3D-mallin, jota pystyt pyörittelemään ja liikuttelemaan. Voit liittää 3D-mallin todelliseen tilaan ottamalla lisätyn todellisuuden käyttöön oikeasta yläkulmasta löytyvällä kuvakkeella ja näin pystyt kokeilemaan minkä kokoinen matto sopisi juuri sinun tilaasi. Lisätyn todellisuuden käyttäminen vaatii joko puhelimen tai tabletin. Huomaathan, että 3D-malli on vain havainne eikä suoraan vastaa yhtään mallistomme mattoa.

Vaihtoehtoina maton koossa on tällä hetkellä vain standardi mittoja. Mikäli haluat muita mittoja sovitettavaksi, niin laita meille viestiä ja toteutamme sen.

TÄSSÄ ON OHJEET AR:N KÄYTTÖÄ VARTEN.

Mattojen sovittaminen paikalleen ei ole koskaan ollut helpompaa. Voit nyt kokeilla mittatilausmaton kokoa puhelimen avulla!

Huomaathan, että virtuaalisovitus toimii hieman uudemmissa puhelimissa. Apple Iphone 8 tai uudemmassa ja noin vuoden 2019 jälkeen julkaistuissa Android puhelinmalleissa.

Aktivointi

3D-mallin lataaminen kestää hetken. Latauksen jälkeen avautuu 3D 360°-näkymä tietokoneella voit hiirellä liikutella ja pyöritellä tuotetta. Puhelimella sama käy sormella liikuttamalla.

Tarkennus/suurennus

Voit tarkentaa/suurentaa tuotteeseen tietokoneella hiiren rullapainikkeella ja puhelimella kahdella sormella nipistämällä.

Virtuaalisovitus, lisätty todellisuus, AR tai Augmented Reality (toimii vain puhelimella)

  • Klikkaamalla oikean yläkulman neliö-kuvaketta voit sovittaa tuotteen tilaan, jossa olet. Seuraa sovelluksen ohjeita.
  • Heiluttele kännykkää/kameraa lattianpintaa kohden, jotta sovellus tunnistaa tasaisen pinnan.
  • Kun tuote tupsahtaa paikalleen voit siirrellä sitä sormilla ja muuttaa sen kokoa. Huomaathan, että 100 % koko on tuotteen aito koko.
  • Koon muuttaminen: nipistä tuotetta sormilla, jotta tuote suurenee tai pienenee
  • Tuotteen siirtäminen: voit siirrellä tuotetta vetämällä sitä sormella.
  • Tuotteen pyöritys onnistuu kahdella sormella.