Meistä


MittaCarpets - Mittatilausmattoverkkokaupan tarina

MittaCarpets-mittatilausmattoverkkokaupan takaa löytyvät Made in Finland Shop -verkkokaupan perustajat Tomas ja Salla Nordström sekä Riku Kinnunen. Haluamme yhdessä sinun kanssasi muuttaa mittatilausmattojen ostamisen verkossa. Olemme tehneet siitä mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää. Matot valmistavat VM Carpet, Forest Folk ja TYLLi. Tutustu rauhassa valikoimaan ja laita viestiä tai soita, jos tulee mitään kysyttävää!

Kokemuksemme kotimaisesta kodinsisustusverkkokaupasta rohkaisi meidät perustamaan matoille oman mittatilausmattoverkkokaupan. Laadukkaiden kotimaisien mittatilausmattojen ostaminen oli hankalaa ja se vaati aina selvittämistä ja yhteydenoton. Sen jälkeen, jos joskus sai tarjouksen, sai tietää edes maton hinnan. Meillä näet heti maton hinnan juuri sinun mittojesi mukaan. Laaja valikoima myös mahdollistaa juuri sinun kotiisi sopivan maton.

Loistavat kontaktit laadukkaisiin kotimaisiin mattovalmistajiin varmistavat nopeat ja luotettavat tuotteet sekä toimitukset. Kokemuksemme verkkokaupasta varmistaa parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Toivomme, että löydät juuri sinun kotiisi tai tilaasi sopivan maton. Koon puolesta ei pitäisi olla ongelmaa. Me hoidamme loput.

Lahdessa 1.2.2021

Riku & Salla & Tomas

 

MITTACARPETS


Ollintie 4

40270 Jyväskylä(Ei myymälää)

Puh. +358 400 660045

Salla@mittacarpets.com

Y-tunnus: 2878686-9 (TJ Nordström Oy)