Räsymatto

Kirjoittaja Salla N.
-

Räsymatto ei ole tainnut koskaan hävitä kokonaan suomalaisten kodeista, vaikka trendit ja sisustustyylit ovatkin muuttuneet ja kehittyneet. Räsymatto ei ole vain mummoloiden, mökkien tai vanhempien talojen sisustuksiin sopiva matto, sillä räsymatot eivät ole enää pelkästään värikkäistä raidoista koostuvia mattoja. Ne ovat paljon enemmän! Puuvillaiset räsymatot ovat kauniita, helppohoitoisia ja jokaiseen sisustustyyliin sopivia mattoja. Helppohoitoisuuden räsymattoon tuo juuri materiaalin vesipestävyys, joten räsymaton kanssa voit nauttia joka kesäisestä mattojenpesu perinteestä ja auringosta mattolaiturilla.

Moderni räsymatto

Räsymatto on muuttanut muotoaan moderniinkin sisustukseen sopivaksi. Perinteisten räsymattojen räväkät värit ovat uudistuneet ja niiden joukkoon on lisätty muun muassa harmaata ja mustaa taittamaan värejä ja tuomaan kontrasteja. Näin saadaan räsymatto, joka on värikäs mutta samalla hillitty. Modernissa räsymatossa ovat kuvioinnitkin tulleet tähän päivään ja ohut raita ei ole enää ainut vaihtoehto. Vaihtoehtoina on niin aaltoilevaa raitaa kuin ketjumaistakin kudontakuviota, jotka tekevät räsymatoista uniikkeja muihin mattoihin verrattuna. Suomessa valmistettu moderni räsymatto on kaunis ja vastuullinen valinta, sillä se on kotimaista käsityötä ja lähituotantoa parhaimmillaan.

Valikoimamme räsymatot

Verkkokauppamme valikoiman räsymatot koostuvat upeista väreistä, väriyhdistelmistä ja kauniista käsinkudotuista kuvioinneista. Valmistajamme TYLLi on erikoistunut kutomaan mattoja, jotka ovat moderneja versioita perinteisistä räsymatoista. Kaikki nämä kotimaiset räsymatot valmistuvat TYLLin yrittäjän, Marjan, omissa käsissä perinteistä kudontataitoa kunnioittaen. Verkkokauppamme kaikki räsymatot valmistetaan juuri sinun toivomiesi ja tarvitsemiesi mittojen mukaan. Mittatilauksena valmistettu räsymatto sopii varmasti juuri sinun kotiisi. Tutustu TYLLin räsymattoihin ja muihin mattomalleihin kaupastamme.


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua