Pyöreä matto

Kirjoittaja Salla N.
-

Pyöreä matto on moneen kodin tilaan sopiva matto, joka tuo jo muotonsakin ansiosta tilaan ja sisustukseen pehmeyttä. Pyöreä matto sopii niin pyöreän keittiöpöydän alle kuin makuuhuoneeseenkin. Pyöreällä matolla saat helposti rikottua sisustuksen kulmikkaita sekä suoria muotoja ja tuotua sisustukseen uutta ulottuvuutta pyöreydellä. Pyöreät matot sopivat myös käytävään, johon niillä saa tuotua leikkisyyttä ja persoonaa. Käytävään voit yhdistellä esimerkiksi eri mattomalleja tai eri värejä ja luoda juuri sinun kotiisi sopivan kokonaisuuden.

Pyöreän maton valinta

Pyöreän maton valinnassa tärkein asia on maton oikean koon määrittäminen, jotta matto varmasti on riittävän kokoinen haluttuun tilaan. Tämän lisäksi on hyvä pohtia, mikä on matolle sopiva materiaali ja tässä kannattaa huomioida tila ja se kuinka kovalla kulutuksella tila on. Kovan kulutuksen tiloja on esimerkiksi eteinen ja keittiö, joihin on suositeltavaa valita pyöreän maton materiaali niin, että se sopii normaaliin tai jopa kovaan kotikäyttöön. Verkkokaupastamme löydät pyöreitä mattoja, jotka kestävät kovaakin kulutusta.

Pyöreät matot verkkokaupassamme

Kaikki verkkokauppamme VM Carpetin valmistamat mattomallit ovat saatavissa pyöreinä. Pyöreitä mattoja löytyy niin pellavasta, villasta kuin paperinarustakin valmistettuina. Värivalikoimamme on hyvin laaja ja verkkokaupastamme löydätkin mattoja niin klassisissa ja neutraaleissa väreissä kuin värikkäissäkin yhdistelmissä. Tutustu pyöreiden mattojen valikoimaamme ja löydä pyöreä matto, joka sopii juuri sinun kotiisi ja sinun tilaasi.


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua