Nukkamatto

Kirjoittaja Salla N.
-

Nukkamatto, tuo ihanan pehmeä ja lämmin matto jalan alla. Kuinka ihanaa siihen onkaan upottaa varpaat, vaikka heti sängystä noustessa. Nukkamatto onkin erinomainen matto juuri makuuhuoneeseen. Se sopii myös lastenhuoneeseen pehmeäksi paikaksi leikeille sekä olohuoneeseen ja takkahuoneeseen. Onkin harva paikka, johon nukkamatto ei sopisi ihanan pehmeytensä kanssa.

Yksinkertaisen ulkonäkönsä sekä yleisesti kuviottoman pintansa ansiosta nukkamattoon ja karvamattoon on helppo yhdistää värejä ja sen vuoksi nukkamattovalikoimasta löytyykin paljon mattoja eri väreissä. Nukkamattoja on niin rohkeassa vihreässä, oranssissa ja sinisessä värissä kuin klassisessa mustassa, harmaassa ja valkoisessakin värissä. Näistä väreistä löytyy varmasti nukkamatto kodin jokaiseen tilaan ja jokaiseen sisustustyyliin. Nukkamatto, kuten muutkin matot, on helppo tapa lisätä väriä kotiin. Värien kanssa kannattaakin olla rohkea ja vaihtaa turvallinen harmaa nukkamatto, vaikka kauniiseen siniseen nukkamattoon.

Nukkamatto verkkokaupasta

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima nukkamattoja ja karvamattoja kotimaiselta VM Carpetilta. Nukkamattojen joukosta löydät myös VM Carpetin suosikit: Hattaran ja Silkkitien. Kotimainen nukkamatto on paitsi ihana jalan alla ja kaunis sisustuksessa myös vastuullinen valinta. VM Carpetin nukkamaton ja karvamatot tulevat pääasiassa puolivalmisteena Suomeen ja ne valmistetaan loppuun kotimaista työtä kunnioittaen Karvalassa.

Nukkamatto on helppo ja nopea tilata verkkokaupastamme ilman toimituskuluja haluamaasi paikkaan. Saat juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan valmistetun nukkamaton kotiisi 2 – 4 viikossa tilauksestasi.


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua