Näin varmistat kotimaisen maton jouluksi kotiin

Kirjoittaja Salla N.
-

Joulu ei ole vielä täällä ja tiedämme, että joulusta puhuminenkin voi joidenkin mielestä olla vielä aivan liian aikaista. Kuitenkin mattojemme valmistus on pääasiassa hyvinkin käsityöpainotteista, jonka vuoksi myös valmistuksessa menee aikaa. Pitkä toimitusaika johtuu muun muassa tilauksesta valmistamisesta sekä laadukkaasta valmistuksesta. Jouluna vietetään paljon aikaa omassa, perheenjäsenen tai sukulaisen kotona ja juuri jouluksi saapuva uusi kotimainen matto olisikin aivan ihana sisustuksen piristäjä ja kylmien kelien lämmittäjä.  Jotta tämä olisi mahdollista, niin löydät alta kaikkien mattovalmistajiemme viimeiset tilausviikot. Näin näet helposti, milloin tilaus tulisi tehdä, jotta uusi kotimainen mattosi saapuisi jouluksi kotiin.

Alta löydät viikon, jolloin kyseisen valmistajan maton tilaus tulisi viimeistään tehdä, jotta matto saapuisi sinulle jouluksi. Ilmoitetun viikon jälkeen tehtyjä tilauksia emme voi varmasti luvata jouluksi.

 

TYLLin mattojen tilaus tulisi tehdä viimeistään viikolla 39

Forest Folkin mattojen tilaus tulisi tehdä viimeistään viikolla 44

VM Carpetin mattojen tilaus tulisi tehdä viimeistään viikolla 44

 

Huomaathan, että joulun aikaan tilausmäärät kaikkialla kasvavat, ja tämä voi vaikuttaa toimitusaikoihin niin valmistajien kuin logistiikkayhtiöidenkin puolelta. Olemme kuitenkin koittaneet huomioida tämän määrittämissämme viimeisissä tilausviikoissa.


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua