Mittatilausmatot - näin tilaat mittatilausmaton!

Kirjoittaja Tomas Nordström
-

Mittatilausmatot - näin tilaat mittatilausmaton!

MittaCarpets on erikoistunut suomalaisten mattovalmistajien mittatilausmattoihin. Valikoimistamme löydät laajasti eri mallisia mattoja eri käyttökohteisiin ja luonnollisesti juuri sinun mittojesi mukaan. Matot valmistetaan aina tilauksesta juuri sinun toiveittesi mukaan. Laajasta valikoimistamme löydät sopivan maton niin käytävälle, olohuoneeseen kuin parvekkeellekin. Matot valmistaa VM Carpets Karvalassa, Forest Folk Karvalassa ja TYLLi Lahdessa.

Mittatilausmattovalikoimamme

Mittatilausmattovalikoimamme kattaa kaikki käyttökohteet ja mattotyypit. Valikoimistamme löydät perinteiset ja modernit räsymatot, villamatot, puuvillamatot, pellavamatot, paperinarumatot, polypropeenimatot ja nukkamatot. Matot sopivat luonnollisesti laajaan käyttöön kodin sisätiloissa, mutta meillä on myös useita vaihtoehtoja terassille, parvekkeella ja jopa julkitiloihin. Julkitilamatot sopivat myös tietenkin kotiin, mutta ne ovat erityiset kulutusta kestäviä eli oikein oivia esimerkiksi kodin eteiseen.

VM Carpet

VM Carpetin historia vie aina vuoteen 1973, jolloin Arto ja Aila Viita-aho perustivat mattokutomon Karvalan kylään Lappajärven rannalle. Mattokutomon valikoima oli alkuun hyvin perinteinen räsymattovalikoima, mutta nopeasti mukaan valikoimaan tulivat myös useat eri materaalit mm. nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal sekä pellava. Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 30 vuotta. Samalla ystävällisellä ja rehellisellä, mutta innovatiivisella asenteella valmistetaan VM Carpetin matot edelleen.

”Jokaiseen mattoomme kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.”

 

TYLLi

TYLLin matot valmistetaan Lahdessa TYLLin yrittäjä Marja Lareksen mattokutomossa. Matot valmistetaan huolellisesti käsityönä ja jokainen matto päätellään aina käsin. Mattovalikoimaa kuvaa upea väriloista ja myös hillityt sekä klassiset väriyhdistelmät. Matot on valmistettu vaateteollisuuden ylijäämäkankaasta ja käsitelty sekä pesty Suomessa. Tästä laadukkaasta ja ekologisesta materiaalista matot saavat modernin ja laadukkaan räsymaton ilmeen. TYLLin matot, kuten itse nimikin, on saanut inspiraationsa suomalaisista linnuista. Mallien nimet ovatkin Kehrääjä, Lokki, Satakieli ja Kyyhky.

Forest Folk

Forest Folk on enemmän kuin tuotebrändi. Se on tapa suhtautua elämään: iloisesti hassutellen, kunnioittaen omia juuria ja taustoja. Forest Folk onkin vaalimassa isoäitiemme ja -isiemme matonkudonnan käsityötaitoja, joiden säilyttäminen tulevillekin sukupolville on arvokasta. Forest Folkin laaja mattovalikoima kannustaa sisustamaan oman näköisesti ja persoonallisesti. Oma koti saa kuvastaa asujiensa persoonaa myös mattojen osalta. Pohjolassa on myös perinteet ja juuret, joista Forest Folk on ylpeä.

Näin tilaat mittatilausmaton

Vaikein tehtävä mittatilausmaton tilaamisessa on valita itselleen uusi lempimatto lukuisista eri vaihtoehdoista. Matto tulisikin sopiva käyttökohteeseen ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan. Eli alkuun on hyvä miettiä, tulisiko matto kovaan kulutukseen vai vähemmälle käytölle tai parvekkeelle koviin säätiloihin vai olohuoneeseen. Mitoituksessa on aina paras käyttää mittanauhaa, jolla saat katsottua tarkan mitan matolle. Sitten ei ole olekaan enää kuin mittatilausmaton tilaaminen edessä. Matot valmistetaan aina tilauksesta juuri sinun toiveittesi mukaan.

Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa oma mittatilausmatto helposti verkosta

Kirjoittanut Tomas Nordström MittaCarpetsin yrittäjä


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua