MittaCarpets – perheyritys

Kirjoittaja Salla N.
-

Millaista on työskennellä perheyrityksessä?

MittaCarpets on osa perheyritystä, TJ Nordström, jossa työskentelee yrityksen perustajat Tomas ja Salla sekä Riku. Ketä perheyrityksessä siis oikein työskentelee ja missä tehtävissä? Miten perheyrityksessä työskentely sujuu?

Perheyrityksessämme työskentelee Tomas ja Salla, jotka ovat aviopari sekä Sallan veli Riku. Jokaisella perheyrityksemme henkilöllä on oma niin sanottu tonttinsa, josta jokainen vastaa omalta osaltaan. Riku vastaa perheyrityksessämme pääasiassa 3D-malleista ja niiden mallintamisesta sekä visuaalisuuteen liittyvistä asioista. Tomas vastaa yrityksen johtamisesta, suhteista valmistajiin ja muihin yhteistyökumppaneihin sekä markkinoinnista. Salla vastaa sisällöntuotannosta, asiakaspalvelusta sekä verkkokaupan ylläpidosta.

Meille kaikille yhdessä työskentely on tullut hyvinkin luonnostaan. Töissä olemme työmoodissa ja työt ovat pääasiana. Kaikilla meillä on myös selkeät omat vastuualueet, joita hoidamme päivittäin. Kaikki tekevät myös omat päätöksensä oman alueensa osalta, joten olemmekin hyvin itseohjautuvia työssämme. Tärkeistä päätöksistä kuitenkin keskustellaan ja kaikki saavat tuoda oman näkökulmansa ja osaamisen esille. Meille on ollut tärkeää se, että toimimme töissä ammattimaisesti ja tämä on tehnyt työn ja vapaa-ajan erottamisesta helpompaa.

Meidän perheyrityksemme salaisuus on kommunikaatio, kaikkien huomioon ottaminen ja hyvä henki. Näillä työkaluilla olemme saaneet rakennettu meidän kaikkien näköisen työpaikan ja tavan tehdä töitä. Kaikki saavat toteuttaa omia ideoitaan ja kehittää työssään omaa osaamistaan. Tämä on meidän tapamme pyörittää perheyritystä. Mikä olisi sinun tapasi?


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua