Maton koon sovittaminen virtuaalisesti

Kirjoittaja Salla N.
-

Oikein kokoisen maton valinta ei välttämättä ole helppoa ja maton koon hahmottamiseen voi tarvita muutakin kuin vaan mittanauhan. Olemme halunneet auttaa maton koon valinnassa mahdollistamalla maton sovittamisen kotona virtuaalisesti.

Nykyaikaista AR-teknologiaa hyödyntämällä tietokoneella luotua 3D-mallia voidaan sovittaa kotiin ja näin saada käsityksen siitä miltä tietyn kokoinen matto voisi tilassa näyttää. AR on lyhenne sanoista augmented reality ja se tarkoittaa suomeksi lisättyä todellisuutta. Lisätty todellisuus on yksinkertaisesti tapa tarkastella tietokoneella tuotettuja asioita tai esineitä mobiililaitteen avulla. AR:än siis liitetään tietokoneella luotua tietoa ja järjestelmä tuo tuon tiedon todelliseen ympäristöön näkyville puhelimen tai tabletin kameran avulla.

Me olemme luoneet 3D-mallinnusyritys Kuvitelin avulla 3D-malleja eri kokoisista ja mallisista matoista, joita voit virtuaalisesti sovittaa kotiisi ja näin saada apua maton koon valintaan. Mattokokoja on tällä hetkellä vielä hyvin rajatusti, mutta tuomme kokoja koko ajan lisää. Mikäli toivot jotain tiettyä kokoa sovitettavaksi, niin pistä meille ihmeessä asiasta viestiä niin toteutamme sellaisen mallin.

         

Huomaathan, että 3D-mallit ovat vain havainne eivätkä suoraan vastaa yhtään mallistomme mattoa. Infoa ja ohjeita AR:n käyttöön löydät tästä. Tutustu myös Instagram-tilimme kohokohdista löytyviin ohjeisiin ja videoihin AR:n käyttöön liittyen. Löydät sen nimellä Sovita mattoa.


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua