Keittiön matto

Kirjoittaja Salla N.
-

Keittiö on paikka, jossa sotkuilta ei voida välttyä ja se onkin olennainen osa arkea, ruuanlaittoa, leivontaa sekä elämää. Matolla saa keittiöön helposti uutta ilmettä. Keittiön maton tulisi kuitenkin myös kestää käyttöä ja olla helposti puhdistettavissa. Maton kulutuksen kestävyys on asia, johon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä keittiö on usein kodin käytetympiä tiloja ja näin mattokin saa osakseen paljon käyttöä.

Keittiön maton valinta

Oikean maton valinta on erityisen tärkeää tiloissa, jotka ovat suurella kulutuksella, sillä silloin myös matto on suurella kulutuksella ja herkemmät materiaalit voivat kulua tästä niin, että matosta saattaa jonkin ajan päästä tulla hyvinkin käytetyn ja epäsiistin näköinen. Keittiön matoksi kannattaa siis valita matto, joka kestää kulutusta. Maton valinnassa tulisi huomioida myös keittiön malli sekä koko ja valita matto mitoiltaan sopimaan juuri omaan keittiöön. Keittiön maton olisi hyvä olla kestävyytensä lisäksi myös helposti puhdistettavissa, sillä keittiössä puuhaillessa sotkulta ei voida välttyä. Keittiön maton materiaaliksi sopiikin erityisen hyvin materiaalit, jotka ovat vesipestäviä, jotta jokaisen tahran takia mattoa ei tarvitsisi viedä pesulaan.

Valikoimamme keittiön matot

Valikoimastamme löytyy mattoja jokaiseen keittiöön. Keittiön matoksi sopii erinomaisesti esimerkiksi kaikki TYLLin mattomallit sekä Forest Folkin puuvillaiset ja pellavaiset matot, jotka ovat kaikki vesipestäviä. Näistä matoista löytyy runsaasti eri väri- ja kuviovaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiseen tyyliin sopiva vaihtoehto. VM Carpetin malleista löytyy myös mattoja, jotka kestävät kovaakin kotikäyttöä ja ovat näin erinomainen valinta kodin tiloihin, joissa kulutusta on. Verkkokaupastamme saat keittiön maton juuri sinun keittiösi mittojen mukaan.


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua