5 syytä valita mittatilausmattoverkkokauppa MittaCarpets

Kirjoittaja Salla N.
-

Ainutlaatuinen valikoima erikokoisia mattoja

Valikoimamme on laajempi kokojensa puolesta kuin kelläkään muulla verkkokaupalla. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri hänen kotiinsa ja tilaansa sopivan maton.

Suomalaiset valmistajat

Kaikki verkkokauppamme valmistajat ovat suomalaisia yrityksiä ja myös suurin osa valikoimamme matoista on valmistettu täysin Suomessa. Näin olemme osaltamme tarjoamassa asiakkaillemme laadukkaita ja kotimaisia mattoja.

Mittatilausmatot helposti verkosta

Halusimme ratkaista mittatilausmattojen tilaamisen, sillä aiemmin se on vaatinut asiakkaalta koon mahdollisuuden ja tarjouksen pyytämisen tai myymälään menemisen. Meistä tämä oli liian työlästä. MittaCarpets-verkkokaupasta voi tilata matot jopa yhden sentin tarkkuudella juuri sinun kotiisi.

Aina ilmainen toimitus

Meillä on aina ilmainen toimitus. Emme halua, että asiakas joutuu yllättymään lisäkuluista, joten me hoidamme aina toimituksesta syntyvät kulut eikä asiakas joudu niistä maksamaan ja saa uuden kotimaisen mattonsa, vaikka suoraan kotiovelle.

Auttava ja joustava palvelu

Meille on tärkeää, että asiakas saa aina parasta mahdollista palvelua. Neuvomme asiakkaitamme mielellämme maton valinnassa hänen tilansa ja käyttökohteensa mukaisesti.


Kommentoi

Huomaathan, että vilkaisemme kommentit ennen niiden julkaisua